Barion Pixel

Névtábla csónakhoz – Horgász

Horgász névtábla csónakhoz

Egyedi névtábla, mely azon túl, hogy kötelező eleme lehet csónakjának, dekorációs elemként is szolgál. Jelezze elhivatottságát kedvenc hala, horgászmódszere felé egy esztétikus névtábla segítségével, melyek 1,5 mm-es szálcsiszolt saválló lemezből készülnek.

Csónak kötelező felszerelése:
A csónak üzemben tartójának nevét és lakcímét (telephelyét) tartalmazó – a csónaktesten tartósan rögzített – tábla.

Méret:
lemezvastagság: 1,5 mm
magasság: 100 mm
szélesség: 200 mm

9990 Ft11990 Ft

Termékeink egyedileg készülnek, várható szállítási határidő felületkezeléstől függően 3-5 hét.
Cikkszám: csonak_nevtabla_horgasz-2 Kategória: Címkék: , ,

Egyedi termék

Amennyiben nem találta meg az ön igényeinek megfelelő terméket, módosítani meglévő termékünkön, esetleg olyan egyedi ötlete van, aminek megvalósításában az ön segítségére lehetünk, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeink valamelyikén, vagy küldje el ajánlatkérését közvetlenül a lentebb található űrlap kitöltésével.

Névtábla csónakhoz – Horgász

Horgász névtábla csónakhoz

Egyedi névtábla, mely azon túl, hogy kötelező eleme lehet csónakjának, dekorációs elemként is szolgál. Jelezze elhivatottságát kedvenc hala, horgászmódszere felé egy esztétikus névtábla segítségével, mely 1,5 mm-es szálcsiszolt saválló lemezből készülnek.

Csónak kötelező felszerelése:
A csónak üzemben tartójának nevét és lakcímét (telephelyét) tartalmazó – a csónaktesten tartósan rögzített – tábla.

Kötelező felszerelések listáját ide kattintva éri el.

Számunkra fontos az ügyfeleink elégedettsége.
Annak érdekében, hogy mindenképpen azt kapja, amit rendel, minden esetben a megrendelést követően elkészítjük ingyenes látványtervét.
A gyártást csak az ön jóváhagyását követően kezdjük meg, ezt megelőzően szabadon módosíthat a termék szövegén, betűtípusán, megjelenésén, vagy akár végleges felületkezelésén.

Igyekszünk minden vevőnk igényét kielégíteni, így amennyiben mégsem talált meg a tökéletes névtáblát, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi hivatkozáson, és a lehető leggyorsabban válaszolunk megkeresésére.

Egyedi ajánlatot kérek.