Barion Pixel

Gyakran ismételt kérdések

Kaphatok látványtervet a termékről gyártás előtt?

Rendelés leadását követően minden termékhez biztosítunk látványtervet, a gyártást csak a látványterv jóváhagyását követően indítjuk el. 

Kötőelemet vagy ragasztót küldenek a termék rögzítéséhez?

A terméket kötőelem és/vagy ragasztó nélkül szállítjuk. Ennek az oka egyrészről az, hogy nem tudjuk, hogy milyen felülethez lesz rögzítve a termék, másrészről pedig szállítás során sokkal könnyebben sérülhet a termék, amennyiben csavarral együtt szállítjuk. Kötőelem biztosítása alól kivétel a távtartós házszám, ahol minden szükséges kötőelemet biztosítunk a felszereléshez. 

A házfalam szigeteléssel (hungarocell /kőzetgyapot) van ellátva, mivel tudom rögzíteni a táblát?

Szigetelésre lehet építési ragasztóval rögzíteni a terméket, ha oldaható kötéssel szeretnék rögzíteni a terméket, akkor pedig nikecell dübelt érdemes beszerezni a termékhez, melyet bármely barkácsboltba be lehet szerezni. 

Ragasztás esetén milyen ragasztót javasolnak a tábla rögzítéséhez?

A táblát bármely építési ragasztóval lehet rögzíteni, viszont nekünk a Pattex one for all crystal építési ragasztó vált be a legjobban. 

Egyedi méretben szeretném a házszámtáblát megrendelni, de nem találok erre lehetőséget.

Egyedi méret esetén a rendeléshez tartozó megjegyzésbe beírható a kérés az méretre vonatkozóan. Ezt követően a látványterv kidolgozásakor megadjuk az egyedi méretre vonatkozó felárat. Jóváhagyás előtt van még lehetőség a rendeléstől való elállásra. 

Van lehetőség az általam kiválasztott betűtípust használni?

Igen, a házszámtábláknál bármilyen betűtípust tudunk használni. Ebben az esetben nagyon nagy segítség, ha a megrendeléshez tartozó megjegyzésben feltüntetik a kiválaszott betűtípus nevét. 

A látványterv nem nyerte el a tetszésemet, van lehetőség a rendelés törlésére vagy másik termék kiválasztására?

Igen, amennyiben még nem történt meg a termék jóváhagyása van lehetőség más terméket kiválasztani vagy törölni a rendelést. 

Láttam a 3-5 hetes gyártási időt, de nekem hamarabb lenne szükségem a termékre. Van erre lehetőség?

Sajnos 3 hétnél hamarabb nem tudjuk gyártani a termékeket. 

A 3-5 hét garantált határidő?

A termékek gyártását alvállalkozóval végeztetjük, akinek a jelenlegi kapacitásától függ a gyártási határidő, emiatt a 3-5 hét nem garantált határidő, hanem egy várható gyártási idő, mely a gyártó késedelmes szállítása esetén módosulhat. 

Jóváhagyást követően van lehetőség a rendelés lemondására?

Rendelés jóváhagyását követően megrendeljük a termékez az alvállalkozó partnerünktől, így ebben az esetben már mi sem tudjuk lemondani a rendelést, így ebben az esetben a rendelés nem mondható le késedelmes szállítás esetén sem. 

A házszámtáblát egyedi színben szeretném megrendelni. Van erre lehetőség?

A porfesés során szín átállásoknál ki kell takarítani a porfestő pisztolyt, ami kb. fél órás állást eredményez a festő partnerünknek. Van lehetőség egyedi szín kérésére, de ezt bruttó 6500Ft-ért tudjuk elvállalni. 

Kerestem az oldalon a telefonos elérhetőséget, de nem találtam. Kaphatok telefonszámot??

Átlagos rendelés esetén 2-3 levél váltás történik, egyedi rendelés esetén 15-20. Sajnos ennyi telefonhívást nincs kapacitásunk lekezelni. További probléma a telefonon egyeztetett kérésekkel, hogy nem visszakövethetőek, így a termék rajzolásakor emlékezetből kellene dolgozunk. Tudjuk, hogy mindenkinek minél hamarabb szüksége van az információra vagy a termékre, de az említett problémák miatt mindenképp az írásos kommunikációt javasoljuk.