Barion Pixel

Házszámtábla

Házszámtábla- melyet választhat rozsdamentes acélból vagy elektrosztatikusan porfestett acéllemezből.

Házszámtábla mérete:

  • Szélesség: 300 mm
  • Magasság: 180 mm
  • Anyagvastagság: 1,5 mm

Házszámtábla segítségével dekoratívvá teheti otthonát.
Folyamatosan bővítjük a kínálatunkat, így igyekszünk minden igényt kielégíteni, azonban előfordulhat, hogy nem találja, amit keres.
Ez esetben bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, és szívesen elkészítjük egyedi házszámtábláját.

9990 Ft

Termékeink egyedileg készülnek, várható szállítási határidő felületkezeléstől függően 3-5 hét.
Cikkszám: hazszam-3 Kategóriák: , Címkék: , ,

Egyedi termék

Amennyiben nem találta meg az ön igényeinek megfelelő terméket, módosítani meglévő termékünkön, esetleg olyan egyedi ötlete van, aminek megvalósításában az ön segítségére lehetünk, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeink valamelyikén, vagy küldje el ajánlatkérését közvetlenül a lentebb található űrlap kitöltésével.

Házszámtábla

Házszámtábla az ön igényeire szabva.

Tegye teljessé családi háza megjelenését az általunk elérhető házszámtáblák egyikével. Azonban, ha a portfóliónktól eltérő elképzelése van házszámának, vegye fel velünk a kapcsolatot, és elkészítjük az ön egyedi igényei szerint. Tegye teljessé otthona megjelenését a nálunk elérhető házszámtáblák egyikével. Házszámtábláink, minden más termékünkkel egyetemben, a legmodernebb lézervágási technológiákkal készülnek. Számunkra fontos az ügyfeleink elégedettsége. házámtábla mérete:

  • Szélesség: 300 mm
  • Magasság: 180 mm
  • Anyagvastagság: 1,5 mm

A termékeink egyedi gyártással készülnek, melynek átfutási ideje, átlagosan:2-3 hét (Nincs készleten) A házszámtábla felülete meghatározza a termék anyagminőségét is. Szálcsiszolt felület: Alapanyag: Inox – rozsdamentes anyag, melynek a felületét finoman szálra csiszoljuk, ezáltal a felület nagyon esztétikus. Az alapanyag minősége biztosítja a hosszú élettartamot, garantáltan korrózióálló termék, amely kiállja az idő vasfogát.

szalcsiszolt_felulet

Porfestett felület: Alapanyag: szénacél, a felület esztétikusságát, és rozsdaállóságát az elektrosztatikusan porfestéssel érjük el. A porfestett termékek a RAL színskála bármilyen színében kérhető. RAL kódokért kattintson IDE

porfestett_felulet

Annak érdekében, hogy mindenképpen azt kapja, amit rendel, minden házszámtábla esetében a megrendelést követően elkészítjük ingyenes látványtervét. A gyártást csak az ön jóváhagyását követően kezdjük meg, ezt megelőzően szabadon módosíthat a házszám szövegén, betűtípusán, megjelenésén, vagy akár felületkezelésén. Igyekszünk minden vevőnk igényét kielégíteni, így amennyiben mégsem találtad meg a tökéletes házszámtáblát, vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi hivatkozáson, és a lehető leggyorsabban válaszolunk megkeresésedre.

Egyedi ajánlatot kérek