Barion Pixel

Faldekoráció – New York

Faldekoráció az Ön igényeire szabva.

Faldekorációinkat választhatja szálcsiszolt rozsdamentes vagy porfestett acéllemezből.

Egy jól megválasztott faldekoráció, faldísz képes megváltoztatni a kiválasztott helység hangulatát. Színes faldekoráció megválasztásával színessé és különlegessé varázsolhatja az otthonát. Szálcsiszolt faldíszeink segítsgével pedig a minimalista stílust hangsúlyozhatja ki.

Faldekorációink kérhetőek többféle méretben, anyagminőséggel, és felülettel.

  • Szélesség: 670 mm
  • Magasság: 370 mm
  • Anyagvastagság: 2 mm

Igyekszünk minden vevőnk igényét kielégíteni, így amennyiben mégsem talált meg a tökéletes faldekorációt,
vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi hivatkozáson, és a lehető leggyorsabban válaszolunk megkeresésére.

Egyedi ajánlatot kérek.

11990 Ft15990 Ft

Termékeink egyedileg készülnek, várható szállítási határidő felületkezeléstől függően 3-5 hét.
Cikkszám: faldekoracio Kategória: Címkék: , ,

Egyedi termék

Amennyiben nem találta meg az ön igényeinek megfelelő terméket, módosítani meglévő termékünkön, esetleg olyan egyedi ötlete van, aminek megvalósításában az ön segítségére lehetünk, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeink valamelyikén, vagy küldje el ajánlatkérését közvetlenül a lentebb található űrlap kitöltésével.

Faldekoráció – New York

Faldekoráció az Ön igényeire szabva. Faldekorációinkat választhatja szálcsiszolt rozsdamentes vagy porfestett acéllemezből. Egy jól megválasztott faldekoráció, faldísz képes megváltoztatni a kiválasztott helység hangulatát. Színes faldekoráció megválasztásával színessé, különlegessé varázsolhatja az otthonát. Szálcsiszolt faldíszeink segítsgével pedig a minimalista stílust hangsúlyozhatja ki.

Folyamatosan bővítjük a kínálatunkat, így igyekszünk minden igényt kielégíteni, azonban előfordulhat, hogy nem találja, amit keres.
Ez esetben bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, és szívesen elkészítjük egyedi faldekorációját.

Faldekoráció mérete:

  • Szélesség: 670 mm
  • Magasság: 370 mm
  • Anyagvastagság: 2 mm

A termékeink egyedi gyártással készülnek, melynek átfutási ideje, átlagosan:2-3 hét (Nincs készleten)

A feldokáció felülete meghatározza a termék anyagminőségét is.

Szálcsiszolt felület: Alapanyag: Inox – rozsdamentes anyag, melynek a felületét finoman szálra csiszoljuk, ezáltal a felület nagyon esztétikus. Az alapanyag minősége biztosítja a hosszú élettartamot, garantáltan korrózióálló termék, amely kiállja az idő vasfogát.

szalcsiszolt_felulet

Porfestett felület: Alapanyag: szénacél, a felület esztétikusságát, és rozsdaállóságát az elektrosztatikusan porfestéssel érjük el. A porfestett termékek a RAL színskála bármilyen színében kérhető. RAL kódokért kattintson IDE

porfestett_felulet

Folyamatosan bővülő kínálatunkban bárki megtalálhatja az izléséhez illő faldekorációtt. Igyekszünk minden vevőnk igényét kielégíteni, így amennyiben mégsem találtad meg a tökéletes faldekorációt, vedd fel velünk a kapcsolatot, és a lehető leggyorsabban válaszolunk megkeresésedre.

Egyedi ajánlatkéréshez kattintson ide.