Spartan jelleg, akadályfutás éremtartó

Éremtartó spartan jelleg, akadályfutáshoz- melyet választhat rozsdamentes acélból vagy elektrosztatikusan porfestett acéllemezből.

Éremtartók segítségével büszkén felhívhatja a figyelmet a kiérdemelt sikereire.
Folyamatosan bővítjük a kínálatunkat, így igyekszünk minden igényt kielégíteni, azonban előfordulhat, hogy nem találja, amit keres.
Ez esetben bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, és szívesen elkészítjük egyedi éremtartóját.

15990 Ft16990 Ft

Termékeink egyedileg készülnek, várható szállítási határidő felületkezeléstől függően 3-5 hét.
11.20-ig beérkező megrendelések esetében tudjuk garantálni a karácsonyig történő kiszállítást.

Egyedi termék

Amennyiben nem találta meg az ön igényeinek megfelelő terméket, módosítani meglévő termékünkön, esetleg olyan egyedi ötlete van, aminek megvalósításában az ön segítségére lehetünk, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeink valamelyikén, vagy küldje el ajánlatkérését közvetlenül a lentebb található űrlap kitöltésével.

Spartan jelleg, akadályfutás éremtartó

Egyedi, spartan jelleg, akadályfutás éremtartó. Éremtartóját kérheti a képen megfelelő módon, illetve az ön igényei szerint névvel, vagy szöveggel. Ehhez nem kell mást tennie, mint a terméknél látható rubrikában beírnia a kívánt szöveget. A nehezen kiérdemelt érmek is megérdemelnek egy kiváló minőségű éremtartót Éremtartóink, minden más termékünkkel egyetemben, a legmodernebb lézervágási technológiákkal készülnek.

Számunkra fontos az ügyfeleink elégedettsége.

Annak érdekében, hogy mindenképpen azt kapja, amit rendel, minden éremtartó esetében a megrendelést követően elkészítjük ingyenes látványtervét. A gyártást csak az ön jóváhagyását követően kezdjük meg, ezt megelőzően szabadon módosíthat az éremtartó szövegén, betűtípusán, megjelenésén, vagy akár végleges felületkezelésén.

Éremtartóink kérhetők többféle méretben, anyagminőséggel, és felülettel.

Éremtartó mérete:

  • Szélesség: 600 mm
  • Magasság: 155 mm
  • Anyagvastagság: 2 mm

A termékeink egyedi gyártással készülnek (Nincs készleten)

Az éremtartó felülete meghatározza a termék anyagminőségét is.

Szálcsiszolt felület: Alapanyag: Inox – rozsdamentes anyag, melynek a felületét finoman szálra csiszoljuk, ezáltal a felület nagyon esztétikus. Az alapanyag minősége biztosítja a hosszú élettartamot, garantáltan korrózióálló termék, amely kiállja az idő vasfogát.

szalcsiszolt_felulet

Porfestett felület: Alapanyag: szénacél, a felület esztétikusságát, és rozsdaállóságát az elektrosztatikusan porfestéssel érjük el. A porfestett termékek a RAL színskála bármilyen színében kérhető. RAL kódokért kattintson IDE

porfestett_felulet

Folyamatosan bővülő kínálatunkban bárki megtalálhatja a kedvére, és érmeihez méltó éremtartót. Igyekszünk minden vevőnk igényét kielégíteni, így amennyiben mégsem találtad meg a tökéletes éremtartót, vedd fel velünk a kapcsolatot, és a lehető leggyorsabban válaszolunk megkeresésedre.

Egyedi ajánlatkéréshez kattintson ide.