Barion Pixel

Frame óra

Fali óra az Ön igényeire szabva.

A z óra választható szálcsiszolt rozsdamentes vagy porfestett acéllemezből.

Egy jól megválasztott fali óra, faldísz képes megváltoztatni a kiválasztott helység hangulatát. Színes fali óra megválasztásával színessé és különlegessé varázsolhatja az otthonát. Szálcsiszolt fali óra segítségével pedig a minimalista stílust hangsúlyozhatja ki.

Fali óra kérhető többféle méretben, anyagminőséggel, és felülettel.

  • Szélesség: 250 mm
  • Magasság: 250 mm
  • Anyagvastagság: 1,5 mm

Igyekszünk minden vevőnk igényét kielégíteni, így amennyiben mégsem talált meg a tökéletes fali óra,
vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi hivatkozáson, és a lehető leggyorsabban válaszolunk megkeresésére.

Egyedi ajánlatot kérek.

11990 Ft

Termékeink egyedileg készülnek, várható szállítási határidő felületkezeléstől függően 3-5 hét.
Cikkszám: frame_ora Kategória: Címkék: , , , , , ,

Egyedi termék

Amennyiben nem találta meg az ön igényeinek megfelelő terméket, módosítani meglévő termékünkön, esetleg olyan egyedi ötlete van, aminek megvalósításában az ön segítségére lehetünk, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeink valamelyikén, vagy küldje el ajánlatkérését közvetlenül a lentebb található űrlap kitöltésével.

Frame óra

Frame óra

Egyediség minden részletben: Minden termékünket egyedileg tervezünk és gyártunk, hogy maximálisan kifejezhesd személyiséged és stílusod. A részletek és finom kidolgozások olyan szinten egyediek, mint Te magad.

Porfestett tartósság: A termékeink nemcsak esztétikusak, hanem hosszú élettartamúak is. A porfestés nem csak gyönyörű megjelenést kölcsönöz, hanem védelmet is nyújt a kopás és karcok ellen, így hosszú ideig tökéletes állapotban marad.

Acél erősség: Az acél alapanyagból készült kulcsakasztók nemcsak esztétikusak, de erősek is. Az acél strapabíró és megbízható anyag, ami garantálja, hogy kulcsaid mindig biztonságban lesznek.

Egy személyes ajándék: Az óra tökéletes ajándék is lehetnek szeretteid számára. A saját tervezésű és készítésű órával igazán személyes üzenetet közvetíthetsz.

Folyamatosan bővítjük a kínálatunkat, így igyekszünk minden igényt kielégíteni, azonban előfordulhat, hogy nem találja, amit keres.
Ez esetben bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, és szívesen elkészítjük egyedi óráját.

Kulcsakasztó mérete:

  • Szélesség: 250 mm
  • Magasság: 250 mm
  • Anyagvastagság: 1,5 mm

A termékeink egyedi gyártással készülnek, melynek átfutási ideje, átlagosan: 3-5 hét (Nincs készleten)

A kulcsakasztó felülete meghatározza a termék anyagminőségét is.

Szálcsiszolt felület: Alapanyag: Inox – rozsdamentes anyag, melynek a felületét finoman szálra csiszoljuk, ezáltal a felület nagyon esztétikus. Az alapanyag minősége biztosítja a hosszú élettartamot, garantáltan korrózióálló termék, amely kiállja az idő vasfogát.

szalcsiszolt_felulet

Porfestett felület: Alapanyag: szénacél, a felület esztétikusságát, és rozsdaállóságát az elektrosztatikusan porfestéssel érjük el. A porfestett termékek a RAL színskála bármilyen színében kérhető. RAL kódokért kattintson IDE

porfestett_felulet

Folyamatosan bővülő kínálatunkban bárki megtalálhatja az ízléséhez illő faldekorációt. Igyekszünk minden vevőnk igényét kielégíteni, így amennyiben mégsem találtad meg a tökéletes terméket, vedd fel velünk a kapcsolatot, és a lehető leggyorsabban válaszolunk megkeresésedre.

Egyedi ajánlatkéréshez kattintson ide.