Barion Pixel

Éremtartó testépítés

Éremtartó testépítés- melyet választhat rozsdamentes acélból vagy elektrosztatikusan porfestett acéllemezből.

Éremtartók segítségével büszkén felhívhatja a figyelmet a kiérdemelt sikereire.
Folyamatosan bővítjük a kínálatunkat, így igyekszünk minden igényt kielégíteni, azonban előfordulhat, hogy nem találja, amit keres.
Ez esetben bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, és szívesen elkészítjük egyedi éremtartóját.

15990 Ft16990 Ft

Termékeink egyedileg készülnek, várható szállítási határidő felületkezeléstől függően 3-5 hét.
Cikkszám: eremtarto022 Kategóriák: , Címkék: , , , ,

Egyedi termék

Amennyiben nem találta meg az ön igényeinek megfelelő terméket, módosítani meglévő termékünkön, esetleg olyan egyedi ötlete van, aminek megvalósításában az ön segítségére lehetünk, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeink valamelyikén, vagy küldje el ajánlatkérését közvetlenül a lentebb található űrlap kitöltésével.

Éremtartó testépítés

Egyedi, testépítés éremtartó. Éremtartóját kérheti a képen megfelelő módon, illetve az ön igényei szerint névvel, vagy szöveggel. Ehhez nem kell mást tennie, mint a terméknél látható rubrikában beírnia a kívánt szöveget. A nehezen kiérdemelt érmek is megérdemelnek egy kiváló minőségű éremtartót Éremtartóink, minden más termékünkkel egyetemben, a legmodernebb lézervágási technológiákkal készülnek.

Számunkra fontos az ügyfeleink elégedettsége.

Annak érdekében, hogy mindenképpen azt kapja, amit rendel, minden éremtartó esetében a megrendelést követően elkészítjük ingyenes látványtervét. A gyártást csak az ön jóváhagyását követően kezdjük meg, ezt megelőzően szabadon módosíthat az éremtartó szövegén, betűtípusán, megjelenésén, vagy akár végleges felületkezelésén.

Éremtartóink kérhetők többféle méretben, anyagminőséggel, és felülettel.

Éremtartó mérete:

  • Szélesség: 600 mm
  • Magasság: 600 mm
  • Anyagvastagság: 2 mm

A termékeink egyedi gyártással készülnek (Nincs készleten)

Az éremtartó felülete meghatározza a termék anyagminőségét is.

Szálcsiszolt felület: Alapanyag: Inox – rozsdamentes anyag, melynek a felületét finoman szálra csiszoljuk, ezáltal a felület nagyon esztétikus. Az alapanyag minősége biztosítja a hosszú élettartamot, garantáltan korrózióálló termék, amely kiállja az idő vasfogát.

szalcsiszolt_felulet

Porfestett felület: Alapanyag: szénacél, a felület esztétikusságát, és rozsdaállóságát az elektrosztatikusan porfestéssel érjük el. A porfestett termékek a RAL színskála bármilyen színében kérhető. RAL kódokért kattintson IDE

porfestett_felulet

Folyamatosan bővülő kínálatunkban bárki megtalálhatja a kedvére, és érmeihez méltó éremtartót. Igyekszünk minden vevőnk igényét kielégíteni, így amennyiben mégsem találtad meg a tökéletes éremtartót, vedd fel velünk a kapcsolatot, és a lehető leggyorsabban válaszolunk megkeresésedre.

Egyedi ajánlatkéréshez kattintson ide.