Barion Pixel

Cégtábla felirat

Cégtábla, cégér készítése személyre szabva időtálló anyagból. Cégér , céglogó választható rozsdamentes szálcsiszolt anyagból, porfestett acélből vagy akár a két anyag ötvözetéből.

Cégtábláinkkal felhívhatja vállalkozásának tevékenységére a figyelmet. A cégtábla, melyeket készítünk, ellátható saját céglogóval, saját egyedi felirattal, igény szerint elérhetőséggel, illetve vállalkozás tevékenységének megfelelő egyedi grafikával.

Cégtábla mérete:

  • Szélesség: ~500 mm (cégnévtől függően)
  • Magasság: 150 mm
  • Anyagvastagság: 1,5 mm

12990 Ft

Termékeink egyedileg készülnek, várható szállítási határidő felületkezeléstől függően 3-5 hét.
Cikkszám: cegtabla_felirat Kategória: Címkék: , , , ,

Egyedi termék

Amennyiben nem találta meg az ön igényeinek megfelelő terméket, módosítani meglévő termékünkön, esetleg olyan egyedi ötlete van, aminek megvalósításában az ön segítségére lehetünk, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeink valamelyikén, vagy küldje el ajánlatkérését közvetlenül a lentebb található űrlap kitöltésével.

Cégtábla felirat

Cégtábla melyet kérhet a képen megfelelő módon, illetve az ön igényei szerint névvel, vagy szöveggel. Ehhez nem kell mást tennie, mint a terméknél látható rubrikában beírnia a kívánt szöveget. A Cégtábla, minden más termékünkkel egyetemben, a legmodernebb lézervágási technológiákkal készülnek.

Számunkra fontos az ügyfeleink elégedettsége.

Annak érdekében, hogy mindenképpen azt kapja, amit rendel, minden cégtábla esetében a megrendelést követően elkészítjük ingyenes látványtervét. A gyártást csak az ön jóváhagyását követően kezdjük meg, ezt megelőzően szabadon módosíthat az cégtábla szövegén, betűtípusán, megjelenésén, vagy akár végleges felületkezelésén.

Cégtábláink kérhetők többféle méretben, anyagminőséggel, és felülettel.

Cégtábla mérete:

  • Szélesség: ~500 mm (cégnévtől függően)
  • Magasság: 150 mm
  • Anyagvastagság: 1,5 mm

A termékeink egyedi gyártással készülnek, melynek átfutási ideje, átlagosan:2-3 hét (Nincs készleten)

A cégtábla felülete meghatározza a termék anyagminőségét is.

Szálcsiszolt felület: Alapanyag: Inox – rozsdamentes anyag, melynek a felületét finoman szálra csiszoljuk, ezáltal a felület nagyon esztétikus. Az alapanyag minősége biztosítja a hosszú élettartamot, garantáltan korrózióálló termék, amely kiállja az idő vasfogát.

szalcsiszolt_felulet

Porfestett felület: Alapanyag: szénacél, a felület esztétikusságát, és rozsdaállóságát az elektrosztatikusan porfestéssel érjük el. A porfestett termékek a RAL színskála bármilyen színében kérhető. RAL kódokért kattintson IDE

porfestett_felulet

Folyamatosan bővülő kínálatunkban bárki megtalálhatja a kedvére, és érmeihez méltó éremtartót. Igyekszünk minden vevőnk igényét kielégíteni, így amennyiben mégsem találtad meg a tökéletes cégtáblát, vedd fel velünk a kapcsolatot, és a lehető leggyorsabban válaszolunk megkeresésedre.

Egyedi ajánlatkéréshez kattintson ide.